Ontstaan van BynouZ

Het ontstaan van BynouZ

Dit is mijn eerste blog, best spannend!, maar ik ga proberen om vaak een nieuwe blog te maken, over verschillende onderwerpen. Deze eerste gaat over het ontstaan van BynouZ.

Lezen jullie gezellig mee?

Mijn liefde voor een mooi en gezellig huis is altijd bij me geweest. Ik heb dat van mijn moeder. Zij was ook altijd bezig in huis om dat warme knusse sfeertje te krijgen. Het is mij met de paplepel ingegoten.

Ik ben toen ik 17 was kapster geworden, ook een creatief vak. Heb het altijd graag gedaan en was en ben er nog steeds goed in. Ben zelfs twee keer Nederlands kampioen geweest in het damesvak, maar altijd was daar de liefde voor interieur. Ik kan mij niet heugen dat het er niet was.

Regenachtige dag op Zakynthos

Nooit eigenlijk die stap genomen of gedurfd om het hele roer om te gooien, maar na het overlijden van mijn lieve vader ging bij mij de knop om. Ik dacht, als dit het is, je leven lang werken en dan doodgaan? nee nu ga ik die stap zetten, doen waar je passie ligt, doen waar je goed in bent, je creativiteit los kan laten. Met die insteek en het besef ben ik gestart met de online verkoop van landelijke woonaccessoires.

Ik was op vakantie met mijn man op Zakynthos en daar op een regenachtige dag, heb ik van alles geregeld vanuit ons hotelbed 🙂 De boekhouder gebeld of het allemaal kon en mogelijk was. Het was allemaal mogelijk en zo ben ik begonnen.

Webshop

Een webshop is een must! Hierin ik laat graag zien wat voor mooie producten ik verkoop, zoals kandelaren, houten kruiken, schapenvachten en natuurlijk ook kussens&plaids. Ik heb een kleine showroom in mijn kapsalon, want ja ik ben ook nog steeds kapster. Hier zijn mensen altijd welkom om hun producten op te halen en eventueel producten te zien.

Landelijke woonaccessoires

Woonaccessoires, maar vooral met een landelijk karakter trekken mij aan omdat deze passen bij een stoere, landelijke woonstijl. Waarom? omdat deze warm ogen, een knus gevoel geven en een stoer karakter hebben, precies wat bij mij past.

Creativiteit

Landelijke sfeer in je huis dmv kandelaars en oud hout

Ik verfde altijd al van alles, oude houten kastjes, muren en altijd alles weer ergens anders zetten, om zo weer een vernieuwend interieur te krijgen. Altijd creatief zijn, op je plek zijn thuis. Genieten op je bank en kijkend wat je nu weer veranderd had.

De warmte van oud hout, een houtkachel, schapenvachten en een lekkere chill bank, alles wat ik fijn vind heb ik in mijn eigen interieur gebracht. Leuk om te zien dat mijn eigen kinderen dit weer van mij mee pikken 🙂

Toekomst

Ik hoop natuurlijk een grote webshop te worden in de landelijke woonaccessoires met veel keus, groot assortiment en voor ieder wat wils. Ik wil graag mijn passie over brengen op andere mensen, zodat ze net zoals ik lekker gaan experimenteren met hun interieur. Heb je hulp nodig of advies? dan wil ik je altijd helpen. Neem dan even contact op via het contact formulier.

De Naam

Mensen hebben het zo vaak tegen me gezegd; Nous daar moet je wat mee gaan doen. Viola daar was mijn eigen tweede onderneming. De naam was niet zo moeilijk te bedenken. Bij wie? ja bij Annous, kortom BynouZ.

Iedereen noemt mij nous, mijn papa snoesepoes.

4 gedachten over “Ontstaan van BynouZ

 1. Super mooi en lief verhaal.. Goed gedaan.. je passie en je kracht gevolgd…
  Wat zou je vader trots op je zijn.

  1. Dankjewel xxx

 2. Mooi Nous ❤️
  Ik ben trots op je!!
  Dikke knuffel je zus(je) Tamara

  1. Thanks darling X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van bynouz.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 23 reviews.