BYNOUZ_PHOTOGRAPHY


Bynouz_Photography

Mijn andere passie is fotograferen. Alle product foto’s uit de webshop zijn door mijzelf geschoten.

De liefde voor fotografie komt voort uit dat ik een gevoelsmens ben, ik dingen zie in de natuur, maar ook bepaalde mimiek in gezichten of sferen. Die wil ik vastleggen om daarna juist dát terug te kunnen vinden en diezelfde gevoelens erbij terug te halen. Sommige momenten wil je gewoon niet vergeten toch? Soms zie je foto’s van vroeger en weet je nog precies waar dat was en hoe je je voelde.

Als je van deze stijl houdt is het misschien leuk om mij te volgen via Instagram:

https://www.instagram.com/bynouz_photography/

Nu de webshop al enige tijd online is pak ik mijn hobby weer op om de andere stijlen van fotografie te gaan ontdekken, zoals portret, landschap en sfeerfotografie.

Vroeger had ik een oude spiegel reflex camera overgenomen en waren mijn kinderen altijd mijn modellen. Als ik daar aan terugdenk ♥

Weet nog dat we dan snel de fotorolletjes gingen laten ontwikkelen, dagen moesten wachten, maar dan zenuwachtig en opgewonden in de bakken gingen graaien om de envelop met de afgedrukte foto’s op te zoeken en in de winkel al gingen kijken wat het resultaat was.

Nu heb ik een mooie systeem camera en kan ik alles zo snel digitaal zien, uploaden bewerken en van genieten.

Met alle weersomstandigheden ga ik regelmatig met een vriendin op pad om de mooiste wolken partijen te schieten. We hebben wel eens gehad dat het werkelijk noodweer was, we moesten schuilen in de BynouZ bestelbus en als t weer even droog was meteen naar buiten om het perfecte moment te pakken. Of dat we helemaal kapot geprikt waren door allerlei enge insecten, om het blauwe of gouden uurtje vast te leggen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wolken-700x467.jpg

Ik zal op deze pagina af en toe wat mooie foto’s plaatsen om jullie te laten zien waar ik mee bezig ben, en jullie mee te laten genieten van de prachtige natuur in al zijn pracht en praal.

Ik ga ook starten om sfeer foto’s te gaan maken van personen, en of groepen/familie. Zwangerschap vastleggen, liefde of gewoon de liefde in het algemeen met je dierbaren.

Mijn voorkeur gaat uit naar buiten fotografie, omdat het licht er altijd mooier is en je foto’s dynamischer worden door de altijd veranderde achtergronden.

Wil je meer informatie? Stuur dan even een email naar

info@bynouz.nl

De waardering van bynouz.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 23 reviews.