Retourneren

Bij BynouZ is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling zonder opgaaf van reden. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retour formulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort. De kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de BynouZ geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@bynouz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

Herroepingsrecht

 1. Producten kunnen alleen worden geretourneerd in originele staat en verpakking, met alle bijgeleverde toebehoren.
 2. Indien Klant gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, dient hij binnen de vermelde 14 dagen contact op te nemen met BynouZ.
 3. Het retour formulier dient ingevuld bij de retourzending te worden gevoegd.
 4. Na ontvangst van de retourzending, zal Bynouz binnen 14 dagen overgaan tot terugbetaling van het totaal betaalde bedrag.
 5. Het herroepingsrecht van Klant geldt niet voor Producten die:
  a. door BynouZ tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van Klant;
  b. duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  c. door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  d. snel kunnen bederven of verouderen;
  e. wat betreft de prijs gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt waarop BynouZ geen invloed heeft;
  f. losse kranten en tijdschriften zijn;
  g. audio- en video-opnamen en computersoftware zijn, waarvan Klant de verzegeling heeft verbroken
  h. hygiënische producten zijn, waarvan Klant de verzegeling heeft verbroken.
 6. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij Klant

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@bynouz.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

De waardering van bynouz.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 23 reviews.