The musthaves voor de zomer

Welke accessoires heb je nou nodig in je tuin, overkapping, terras of veranda? Nou ik ga het je vertellen.

Het moet natuurlijk geschikt zijn tegen water en vocht. In mijn vorige blog gaf ik je tips om je tuin en terras zomer klaar te maken. Nu gaan we wat dieper in op de accessoires.

BUITENKLEDEN

Om te beginnen op de grond. Hoe gaaf zijn de buitenkleden die tegen weer en wind kunnen en jou terras net even dat speciale tintje te geven. Nou deze buiten tapijten van Smuq zijn daar uitermate geschikt voor en zien er ook nog eens super uit. Ze kunnen natuurlijk ook heel goed binnen. Ze zijn er bv in gewaagde dieren printen, zoals deze tijgerprint.


BUITENKUSSENS

Ten tweede wil je natuurlijk lekker zitten en moet het er natuurlijk ook nog fancy uitzien 🙂 Dan zijn buitenkussens onmisbaar. Kussens die tegen water, vocht, zweet kunnen. Ideaal. Natuurlijk verkrijgbaar in toffe prints, maar er zijn tegenwoordig ook pu leather kussens op de markt die bijna niet te onderscheiden zijn van echt leder, In een mooie zwart satin of metallic bronze. Super om mee te combineren. Lekker zitten en een gaaf uiterlijk, twee vliegen in 1 klap.

Dan aankleden met toffe accessooires, zoals windlichtjes, lampjes, lantaarns en dergelijke. leuke planten en natuurlijk een gave eye-catcher aan de wand van je overkapping. Als je een pergola hebt een mooie klimplant zoals blauwe regen, zo krijg je een natuurlijk zonnendak.

Laat die zomer maar beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *